NgeunaanUrang

Nanchang Fontainebleau Lukisan Bahan Industrial Co., Ltd.

Nanchang Fontainebleau Lukisan Bahan Industrial Co., Ltd. ngahususkeun dina produksi sareng penjualan sikat seniman, anu kalebet cat cai / minyak / akrilik / sikat hiasan sareng sikat kageulisan. Aranjeunna ngagaduhan mérek nyalira- Golden Maple, éta parantos dikenal salaku salah sahiji merk sikat cat artis anu pangsaéna di Cina. Aranjeunna nawiskeun sagala jinis jasa OEM, ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun sikat sareng mérek anjeun nyalira. Komo upami anjeun gaduh data sikat, maka aranjeunna tiasa ngadamelna, numutkeun pamundut anjeun pikeun ngadamel seueur sikat anu béda.

Warta

  • Kumaha mésér kuas lukis cet cai pikeun pamula?

    Kumaha pamula mésér kuas lukis seniman cat cai? Ieu mangrupikeun sababaraha parameter penting anu kuring parantos diringkeskeun nalika mésér sikat ieu. Mimiti, bentuk sikat Sacara umum, sikat buleud paling sering dianggo. Seueur diantara aranjeunna tiasa dibagi-bagi, janten kuring moal ngajentrekeun di dieu ....

  • Kumaha carana milih sikat lukisan anu paling arti pikeun pemula?

    Jinis sikat lukisan artiest anu sering urang anggo dina ngalukis nyaéta sapertos kieu: Jinis anu munggaran nyaéta serat alami, nyaéta bulu. Kaasup bulu, rambut serigala, rambut cikur jeung sajabana. Kategori anu kadua nyaéta serat kimia. Kami biasana nganggo nilon. Bristles Sikat lukisan anu paling arti paling ngagaleuh dianggo ...

  • Kumaha ngabédakeun sikat bulu asli sareng palsu?

    Metodeu durukan Tarik salah sahiji bulu tina sikat sareng diduruk ku seuneu. Aya bau kaduruk nalika prosés ngaduruk, sareng ngajantenkeun lebu saatos diduruk. Ieu bulu nyata. Bulu palsu henteu raoseun atanapi ngagaduhan bau plastik nalika diduruk. Saatos ...

About factory
  • Ngeunaan pabrik

    Ngeunaan pabrik, éta parantos ngajalankeun langkung ti 30 taun, ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina sikat cét seniman pabrik.

  • Ngajamin kualitasna

    Kualitas produk anu tinggi sareng sistem manajemen kualitas tiasa ngajantenkeun kargo sami sareng sampel anu mastikeun.

  • OEM kalayan mérek anjeun

    Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun importir / grosir / pangecér. Cetak mérek OEM dina cecekelan sareng bungkus aya.

Langkung Produk

Aplikasi